fbpx

Over

Over Justine

Mijn naam is Justine en ik houd enorm van gezonde voeding, maar ik geniet ook van een stuk chocolade, eigen baksels en een wijntje ‘s avonds op de bank.

Door keihard te werken aan mijn journey naar een gezonde relatie met voeding, mijn lichaam & mind heb ik kennis opgedaan en mijn lichaam leren voeden. Ik heb de sparkle in mezelf gevonden en die wil ik met jou delen door middel van de Happy Fit Journey Formule, zodat ook jij jouw destination gaat bereiken.

Ik zat in een vicieuze cirkel

Zelf weet ik maar al te goed hoe het is om af te vallen en om een eindeloze strijd te blijven voeren met voeding. Meerdere keren verloor ik de kilo’s met behulp van diĆ«ten. Maar ik zat in een vicieuze cirkel: van niet happy overgewicht naar een uitgeput en niet fit lichaam met ondergewicht. Ik stond ook wel bekend als Miss Hangry.

En het ergste...

Ik was nooit tevreden met m’n body. Het was een eindeloze strijd en niet alleen mijn lichaam was uitgeput, maar op een gegeven moment ook mijn mind. Ik wist dat er iets moest gaan veranderen.

Mijn eigen Journey

Inmiddels is dit verleden tijd door aan de slag te gaan met mijn journey naar een gezonde relatie met voeding, mijn lichaam & mind.

Ik heb kennis opgedaan en mijn lichaam leren voeden. Ik heb de sparkle in mezelf gevonden en die wil ik met jou delen, zodat ook jij jouw destination gaat bereiken.

Meer over mij weten? Volg mij op Instagram en stuur me een berichtje. Vind ik super leuk!

Justine