fbpx
JOUW REIS WAARIN JIJ DE tools KRIJGT OM JOUW EIGEN JOURNEY OP WEG NAAR DE EINDBESTEMMING VORM TE GEVEN

Jouw Happy Fit Journey

Jouw
Happy Fit Journey

Hoevaak heb jij dit al gezegd: vanaf morgen ga ik echt beginnen met gezond eten?

…dan ga ik niet meer snoepen en elke dag sporten. Nu is het klaar, want ik wil goed in mijn vel zitten en me niet meer schamen.

Maar een week later heb je alweer de eerste cheatmomenten gehad en voel je je waardeloos. Of het lukt je niet meer om van de bank te komen om te gaan sporten. De moed zakt je alweer in de schoenen. Laat maar zitten, het lukt me toch niet…

Herkenbaar?

Hoevaak heb jij dit al gezegd: vanaf morgen ga ik echt beginnen met gezond eten?

…dan ga ik niet meer snoepen en elke dag sporten. Nu is het klaar, want ik wil goed in mijn vel zitten en me niet meer schamen.

Maar een week later heb je alweer de eerste cheatmomenten gehad en voel je je waardeloos. Of het lukt je niet meer om van de bank te komen om te gaan sporten. De moed zakt je alweer in de schoenen. Laat maar zitten, het lukt me toch niet…

Herkenbaar?

Justine

I feel you... I've been there, done that.

En nog steeds af en toe: er zijn dagen dat ik meer snack. Ik drink wijntjes en heb een date met m’n good old friend mister Chocolate. Maar er is een groot verschil: ik kies hier bewust voor en ik geniet in plaats van dat ik ernaar hunker. En op de andere momenten geniet ik van gezonde en lekkere voeding.


Dit is geen ‘gewone’ training waarin je een aantal voedingsschema’s krijgt wat je moet gaan volgen en zo gewicht verliest. Zo werk ik namelijk niet. Ik heb heel veel respect voor de mensen die volledig kunnen leven op droge rijst, kip en broccoli en nooit meer zoetigheid aanraken.

Tijdens mijn eigen reis op weg naar balans heb ik heel veel geleerd over voeding, maar ook beweging en je mindset en wat het voor je lichaam en de relatie die je ermee hebt kan betekenen. In deze training leer ik je mijn trucs en alle handvaten die je nodig hebt om een liefdevolle relatie aan te gaan met voeding en je lichaam.

Waar gaat de training over?

Happy Fit Journey 7-daagse

Online Happy Fit Journey

In deze online training leer je door middel van de Happy Fit Journey Formule hoe je een gezonde relatie aangaat met voeding en zo jouw doel kan bereiken. Ik deel mijn tips, tricks & geheimen hoe ik mijn doel bereikte. Met kennis, tools en concrete opdrachten ga ook jij jouw journey creëeren naar een blijvend resultaat. Je leert dat voeding voor jou kan werken op weg naar jouw doel in plaats van tegen je.

Schrijf je nu in voor de online training “Creëer Jouw Happy Fit Journey”

Datum: Op elk moment kan je starten!

Prijs: 35,- euro

Extraaaa

Als je je nu inschrijft, dan krijg je een 1-op-1 health check cadeau (30 minuten t.w.v. €45).

Dat wil zeggen: ik kijk naar jouw huidige bewegings- & voedingspatroon en geef meteen concrete tips in deze twee pijlers binnen mijn Happy Fit Journey Formule om jouw doelen te behalen.

Een gezonde relatie met voeding

Geen haat-liefde verhouding meer, maar laat voeding in jouw voordeel werken.

Geen dieet, maar een verandering van lifestyle

Geen dieet, maar een lifestyle zonder stress rond voeding & snacken.

Jouw Journey is jouw proces


Jouw proces, jouw journey. Ik reik je de handvaten en tools aan. Jij bepaalt jouw doel en de reis daarnaartoe.

Justine

Over Justine

Mijn naam is Justine en ik houd enorm van gezonde voeding, maar ik geniet ook van een stuk chocolade, eigen baksels en een wijntje ‘s avonds op de bank.

Door keihard te werken aan mijn journey naar een gezonde relatie met voeding, mijn lichaam & mind. Ik heb kennis opgedaan en mijn lichaam leren voeden. Ik heb de sparkle in mezelf gevonden en die wil ik met jou delen door middel van de Happy Fit Journey Formule, zodat ook jij jouw destination gaat bereiken.

Dit zit er allemaal bij

Happy Fit Journey 7-daagse

7 modules uitgelegd met online video's

De training wordt gegeven via een videoplatform. Je krijgt de inlog om de videomodules te volgen. Je kan ze kijken waar en wanneer je maar wilt. Ik raad aan om elke dag een onderwerp te bekijken.

Telefoon voedingstracker

Voedingstracker

Je ontvangt een speciaal ontworpen voedingstracker om inzicht te krijgen in jouw eigen voedingspatroon.

Happy Fit Journey 7-daagse

6x sachets Formula 1 Vanille (t.w.v. 14,99-)

Begin je dag met een Power Breakfast. Je ontvangt 6 sachets met Formula 1 Vanille als toevoeging aan jouw ontbijt.

Happy Fit Journey 7-daagse

Online Coachingssessie

Je staat er niet alleen voor. Tijdens de 7-daagse mag jij jouw vragen kan stellen zodat je écht patronen kan gaan doorbreken en weet hoe jij jouw nieuwe lifestyle kan aanpakken .

€ 35,00

5/5

Jouw Resultaat na de online training

Mugcake madness

Wat anderen zeggen

Ik vond de training super leerzaam. Het helpt je om een goede start te maken naar andere voeding en een ander eetpatroon.

Veel geleerd over de verschillende voedingsmiddelen die je nodig hebt om je fit en fijn te voelen in je lichaam. Ik vond de video's zo interessant dat het nog veel langer had mogen duren van mij!

Justine is als trainer heel fijn. Lekker enthousiast, daar wordt je zelf ook enthousiast van. En heel fijn dat je tijdens maar ook na de training altijd dingen aan Justine kan vragen.
Melody
Opticien
Ik heb de online training als erg leerzaam en interessant ervaren. Veel aantekeningen gemaakt omdat er voor mij nieuwe interessante informatie naar voren kwam.

Justine als coach straalt passie en enthousiasme uit voor datgene wat ze overbrengt. Hierdoor komt de informatie goed over en begrijp ik precies waar ze het over heeft.

De filmpjes zijn duidelijk. Fijn dat ze op een later moment nog even terug te kijken zijn.

De informatie sluit goed aan bij de doelen die ik had waardoor ik nu een (nog) beter plan kan maken voor mezelf.
Anne
Medewerker Kinderdagverblijf
Ik vond de training heel erg leerzaam. De duur van de training was echt top en de video's waren qua lengte fijn om te volgen.

Justine is als trainer echt geweldig, heel enthousiast. Ik kan niet echt 1 ding aanwijzen wat ik het meest waardevol vond. Eigenlijk alles wel! Het was ook erg duidelijk.

Bedankt!!
Anoniem

01

Where to go without goals

 • Introductie 
 • Uitlichten grootste veroorzaker waardoor jij jouw doel niet haalt
 • Doelen stellen en Jouw journey bepalen

02

Power Breakfast

 • De rol van het ontbijt
 • Wat heeft jouw body in de ochtend nodig
 • Effect ontbijt op de rest van de dag
 • Hoe stel je een Power Breakfast samen

03

Proteïne

 • Rol van proteine op ons lichaam
 • Welke types van proteine zijn er en heeft ons lichaam nodig
 • Jouw proteïne-inname bepalen
 • Slim snacken

04

Koolhydraten, Suikers & Glycemische Index

 • Koolhydraten als brandstof
 • Hoe je de hunkering naar suikers kunt voorkomen
 • Hoe je het effect van koolhydraten op jouw lichaam kunt beïnvloeden

05

Emoties & Mindset

 • Invloed van emoties
 • De achterliggende redenen achter hongergevoel
 • Invloed van mindset op behalen & behouden van doelen 
 • Omgaan met ups & downs in motivatie

06

Vetten

 • Invloed van verschillende vetten
 • Herkennen van de verschillende vetten in producten
 • Hoe inname vetten optimaliseren

07

Sport & Beweging

 • Voordelen van beweging in jouw lifestyle
 • Invloed van sport & beweging op bereiken van doelen
 • Jouw Bewegings-/Sportplan bepalen 
Happy Fit Journey 7-daagse

€ 35,00

Online Happy Fit Journey

In deze training leer je door middel van de Happy Fit Journey Formule hoe je een gezonde relatie aangaat met voeding en zo jouw doel kan bereiken.
Ik deel mijn tips, tricks & geheimen hoe ik mijn doel bereikte. Met kennis, tools en concrete opdrachten ga ook jij jouw journey creëeren naar een blijvend resultaat. Je leert dat voeding voor jou kan werken op weg naar jouw doel in plaats van tegen je.

5/5