fbpx

5x je dag goed starten met
een gezond ontbijtje

Mijn voorliefde voor een gezond ontbijtje

Wie mij volgt op instagram weet dat ik een voorliefde heb voor gezonde ontbijtjes en vooral een fijne smoothiebowl. Romige chocobowls, zomerse smoothiebowls met bevroren fruit of eiwitrijke kwarkbowls met de lekkerste superfood toppings. Hieronder vind je 5 video’s hoe ik mijn ontbijtjes in de ochtend klaarmaak. Benieuwd naar de shake die ik ‘s ochtends toevoeg? Stuur me even een berichtje via Instagram of het contactformulier voor een proefpakketje en probeer het zelf uit.

Summer Smoothiebowl
met Bevroren Ananas

Haal de zomer in huis met deze frisse smoothiebowl met ananas uit de vriezer.

Kwark Bowl Ontbijtje met Cookie
Crunch en Appel

Deze eiwitrijke kwark bowl zorgt ervoor dat je de rest van de ochtend een verzadigd gevoel hebt. De cookie crunch zorgt voor een romige smaak. 

Green Smoothiebowl Ontbijtje

Groene smoothie niet lekker? Dan heb je deze nog niet geprobeerd! Mix bevroren fruit zoals bevroren mango, banaan of ananas met een handje spinazie met melk, vanille shake en natuurlijk lekkere toppings. 

Appel-kaneel Kwark Bowl

Kwark kan saai worden in de ochtend, maar met een lekkere shake erdoorheen gemixt, zoals deze appel-kaneel, raak ik zeker niet verveeld. 

Mugcake: Gezond & Lekker!

Cake for breakfast, yes please! Dit ontbijtje is echt een win-win. Gezond, zacht en binnen 5 minuten klaar. Dit moet je echt uitproberen. 

Het gratis Power Breakfast E-Book

Wil je meer inspiratie? Vraag het gratis Power Breakfast E-book aan met mijn 5 favoriete ontbijtjes die ervoor zorgden dat ik en lekker kan eten én in shape kwam. Zelf uitproberen met een proefpakketje? Stuur me even een berichtje

Werken aan jouw doelen

Met de pijlers Food, Fit & Mind creëer je Jouw Happy Fit Journey. Onder Trainingen & Tools vind je de concrete handvatten voor een liefdevolle relatie met jouw lichaam zodat jij vol vertrouwen in het leven staat en straalt.

Pin it en lees later

5x een gezond ontbijtje | Happy Fit Journey
5x een gezond ontbijtje | Happy Fit Journey
5x een gezond ontbijtje | Happy Fit Journey