fbpx
JOUW REIS WAARIN JIJ DE tools KRIJGT OM JOUW EIGEN JOURNEY OP WEG NAAR DE EINDBESTEMMING VORM TE GEVEN

1-op-1 Traject
HAPPY FIT JOURNEy

1-op-1 Traject HAPPY FIT JOURNEY

Op naar een gezonde relatie met jouw voeding, je lichaam en je mind

Op naar een gezonde relatie met jouw voeding, je lichaam en je mind

In het 1-op-1 Happy Fit Journey traject gaan wij samen kijken naar jouw doelen en in 10 stappen jouw reis daarnaartoe uitstippelen. Hierbij ligt 90 dagen lang de focus op een gezonde & relaxte relatie opbouwen met voeding, maar ook de liefde en respect (terug)vinden voor jouw eigen lichaam. Mijn persoonlijke doel is om jou (weer) te laten stralen.

 Bij het 1-op-1 traject doorlopen we 10 stappen waarbij we echt gaan kijken waar jouw behoefte ligt: iedereen is anders en heeft een eigen journey te maken. Samen gaan we op onderzoek naar wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en nog belangrijker: om weer te gaan stralen. 

Miss Hangry

Herkenbaar?

Wil je juist graag...

Justine koffie

Ik ga je niet vertellen dat het makkelijk is...

Zelf heb ik ook jarenlang gestruggeld en gezocht naar die balans. Ik heb geworsteld met overgewicht en de strijd gevoerd met al het lekkers. Telkens kwam ik er als verliezer uit: geen resultaat, geen voldoening.

Maar ik heb ook de tegenhanger ervaren waarin ik obsessed was met mijn dat getal op de weegschaal en allerlei regeltjes voor mezelf had opgesteld. Ik was alleen maar krampachtig gefocust op gezonde voeding en alles wat in mijn ogen "slecht" was, liet ik angstvallig staan.

Dit resulteerde in een ongezellige, maar vooral ook ongezonde relatie met voeding én met mijn lichaam en mind. Op het moment dat ik besefte dat ik me niet gelukkig voelde in deze beide versies van mezelf, ben ik op zoek gegaan naar de balans en wat me écht gelukkig maakt en me laat stralen.

Tijdens mijn eigen reis op weg naar balans heb ik heel veel geleerd over voeding en je mindset en wat het voor je lichaam en de relatie die je ermee hebt kan betekenen.

Na al het worstelen heb ik mezelf teruggevonden tijdens mijn journey. Niet alleen ben ik trots op mijn body, maar ik geniet van het plezier dat ik heb teruggevonden in voeding. En yess, die zelfverzekerdheid straalt er nu vanaf.
Justine before & after

Jouw Journey is jouw proces

Someone to keep me on track

Mijn journey heb ik voor een groot deel alleen afgelegd en er waren ontzettend veel ups en diepe downs. Ik heb de stap gemaakt om hulp te vragen aan een coach. En dat was niet alleen iemand die een voedings- of bewegingsschemaatje voor me maakte dat ik moet volgen (been there, done that), maar juist ook mijn support op het gebied van mindset. Achteraf gezien had ik veel eerder een coach willen hebben die mij in mijn journey kon ondersteunen. Mijn proces werd versneld en nu begrijp ik echt wat voeding voor je kan betekenen en dat het niet nodig is om die eindeloze strijd te voeren.

Natuurlijk is een coach ook een een stok achter de deur, maar vooral iemand die je opvangt als je weer van het pad dreigt af te gaan. Waar je terecht kan als je vragen hebt, een spiegel voorhoudt of die je ondersteunt als je het gewoonweg even niet meer weet. Juist dat stukje mentale support is zo waardevol, want de stappen die je zet in je journey zijn bepalend voor jouw blik op je toekomst.

Door die reis aan te gaan heb ik op andere vlakken in mijn leven ook stappen durven te maken. Ik heb nu de drive en motivatie om voor mijn dromen en doelen te gaan.

Ben jij er ook klaar voor om jouw reis te gaan maken en nu echt de stappen in jouw journey te gaan maken?

Geen dieet, maar een verandering van lifestyle

Ik geloof er niet in dat het houdbaar is om een dieet op te leggen wat je klakkeloos gaat volgen. Oh no lady! Juist samen gaan we op zoek naar wat jouw behoefte is. Hoe kan jij een patroon ontwikkelen wat binnen jouw eigen leven past?

Er is geen one size fits all, maar ik geloof wel dat voor iedereen een gezonde lifestyle is weggelegd. Een Happy Fit Lifestyle waarin je goed in je vel zit, niet meer die stress hebt rondom voeding, maar juist jouw lichaam voedt met de juiste voeding. En last but not least: ook kan genieten van die fijne snack of 's avonds een wijntje op de bank.
En ps. vergeet dat fijne bordje pasta niet (one of my favs).

Een Happy Fit Lifestyle creëer je niet in 1 week. Stap voor stap ga je aan de slag met een bewezen strategie waarbij al tientallen ladies resultaten hebben neergezet. Niet alleen fysiek zet je die stappen, maar juist ook mentaal waardoor het een nieuwe lifestyle waarin je straalt. Vanuit dat zelfvertrouwen blijf je in balans én behoud je die.

Jouw Resultaat na het 1-op-1 traject

Justine

Wat mag je van me verwachten?

01.

Online 1-op-1 coaching

Om de week een coachingssessie om jouw voortgang te bespreken om succesvol in 90 dagen jouw Happy Fit Journey te doorlopen.

 

02.

Focus 80% Voeding / 20% beweging

Samen gaan we uitzoeken wat binnen jouw leven een duurzaam en juiste balans is. De focus ligt voor 80% op voeding en 20% beweging. Wees niet bang: ik ga je niet vragen 10x per week te sporten (pfiew, ook weer een zorg minder).

03.

Support & Fun

Support en fun blijft in het hele proces centraal staan. Ik laat je zien dat je relaxed kan omgaan met voeding. So much goodness om van te genieten. Wees gewaarschuwd: er gaat een wereld voor je open. Op naar happiness & confidence!

Happy Fit Journey 10 stappen Traject

€649,-
OF €225,- per maand

Wat anderen zeggen

Ik heb al een keer eerder geprobeerd mijn doelen te bereiken maar had het toen heel lastig. Had denk ik toen ook de "verkeerde" coach om het maar zo te zeggen, waardoor het voor mij allemaal niet goed voelde. Door Justine hier opnieuw aan begonnen en zij heeft me echt laten zien dat het ook anders kan.
Anne
Anne
Medewerker Kinderdagverblijf
"Samen met Justine ging ik op zoek naar meer energie in mijn lijf en meer balans. Inmiddels heb ik een fijn ritme gevonden en geniet ik iedere ochtend van mijn heerlijke ontbijtjes. Daarnaast lekker aan het bakken geslagen. Ik ben helemaal verbaasd over wat ik allemaal kan maken voor tussendoor en hoe lekker dat allemaal is! Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe en geniet van alles wat ik eet!
Review
Inge
Basisschoollerares

Over Justine

Mijn naam is Justine en ik houd enorm van gezonde voeding, maar ik geniet ook van een stuk chocolade, eigen baksels en een wijntje ‘s avonds op de bank.

 

Zelf weet ik maar al te goed hoe het is om af te vallen en om een eindeloze strijd te blijven voeren met voeding. Meerdere keren verloor ik de kilo’s met behulp van diëten. Maar ik zat in een vicieuze cirkel: van niet happy overgewicht naar een uitgeput en niet fit lichaam met ondergewicht en weer terug. En het ergste was dat ik me nooit tevreden en gelukkig voelde. Ik vond mijn lichaam nooit echt mooi, sterk en slank genoeg.

 

Het was een eindeloze strijd en niet alleen mijn lichaam was uitgeput, maar ook mijn mind. Inmiddels is dit verleden tijd door keihard te werken aan mijn journey naar een gezonde relatie met voeding, mijn lichaam & mind. Ik heb kennis opgedaan en mijn lichaam leren voeden. Maar ik heb ook het plezier teruggevonden in voeding. Ik heb de sparkle in mezelf gevonden en die wil ik met jou delen, zodat ook jij jouw destination gaat bereiken.

Justine

Ready to take off?

Het is belangrijk om de klik van beide kanten te hebben. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Heb je nog een vraag? Stel hem hieronder. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.

.
00333EAB-55D0-4768-9FC6-7AAF127909E4